text cu adâncime spirituală; a se citi stând în lotus

Bucuria e o constantă universală. Să te îmbarci în călătoria sinelui înseamnă să devii una cu călătoria, iară bucuria te va însoți. Scopul frecvențelor superioare ale conștiinței e de a planta sămânța unei profunde înțelegeri, nu a iluziei. Acei oameni, conectați la aceste frecvențe, te pot ajuta să te trezești. Într-adevăr, existăm, visăm și renaștem.

Da, e posibil să lucrăm asupra energiilor care tind să ne anuleze ca ființe spirituale, dar nu fără esența divină de partea noastră.  Prin conectarea cu Sursa, căpătăm Iubirea de a absorbi emoțiile/energiile negative fără să mai fim afectați de ele.

Nu ne mai putem permite, în prezent, să trăim în iluzie. În prezent, a devenit vital să adoptăm o poziție de forță contra materialismului. Este și un semnal de întâmpinare a evenimentelor ce vor veni. Trebuie să învățăm cum să facem saltul cuantic în fața durerii colective. Osmoza transformării se extinde deja în întreaga lume. Creșterea ne cere să explorăm, iar explorarea ne cere să învățăm lecțiile vieții de azi, dar și lecțiile trecute. Prin evoluție, noi vibrăm pe frecvențe tot mai înalte. Ne rafinăm conștiința și ne extragem treptat din amestecul de divin și materie.

Astăzi, știința ne arată cum esența naturii originare este pacea și armonia. Unde există discontinuitate, transformarea nu poate fi împlinită. Osmoza vine din continuitate, când realizezi că ești parte din prezentul etern și divin.

Cum să navighezi prin acest peisaj spiritual? Tu ești o ființă divină conștientă, chiar dacă nu știi asta. Iar dacă n-ai experimentat saltul cuantic la viteza luminii, poate fi dificil să visezi. Așa că, rămâi ancorat în ontogeneza materiei, sortită entropiei.

Complexitatea vremurilor noastre pare să ne ceară invocarea puterii Sinelui, dacă vrem să supraviețuim și să evoluăm. Fără echilibru, nimeni nu poate crede. Tindem să fim conduși de lăcomie fără să realizăm asta. Totuși, îți reamintesc adevărul uitat. Pe cel mai profund nivel al ființei tale stă echilibrul. Aici ești una cu El.

Care e opinia ta vizavi de acest text?

Textul de mai sus e o mostră de bolboroseală ”psiho-spirituală” (New Age). Pun între ghilimele, deoarece n-are de-a face nici cu spiritualitatea, nici cu psihologia. Bolboroseala constă într-un amalgam aparent coerent și profund de idei și concepte împrumutate din filosofie orientală, religie și psihologie. Că texte similare sunt scrise de oameni cu educație superioară, unii cu doctorate în psihologie, medicină sau, chiar, fizică, nu te poate face decât să râzi cu lacrimi. Devine ușor trist, dar și caraghios, când știi că acești indivizi, lideri de opinie, terapeuți sau guru, atrag la seminariile și conferințele lor (prin rezonanță!) sute de oameni, (auto)amăgiți de promisiunile lor.

Paragrafele de mai sus sunt inspirate de un text produs artificial de un site, special programat să genereze, la un singur clic, bolboroseală psiho-spirituală. În câteva zile, folosind acest site, poți scrie o carte ”spirituală” pentru călăuzirea sinelui către nivelul superior al Conștiinței. Te avertizez asupra unui risc letal. Celebrul autor și mistic Deepak Chopra ar putea crăpa de invidie.