Despre MINE

Experiența mea profesionala în consiliere, psihoterapie și educație se întinde pe mai mult de doisprezece ani. În acest timp am colaborat cu diferite organizații și institutii ca terapeut, psiholog clinician, trainer și lector universitar. Dintre toate aceste ocupații cel mai aproape mă simt de terapie.

Începând cu 2010, mi-am dezvoltat treptat o practică privată în sistem de recomandări. Am o specializare academică (un master degree și un PhD) în psihoterapie și psihodiagnostic la Universitatea din București și o certificare în psihoterapie experiențială obținute în urmă cu mai mult de zece ani. Propriile mele studii m-au împins mai departe în psihoterapie ca domeniu aplicativ al psihologiei științifice.     

Din februarie 2012 întrețin acest blog, cartea mea de vizită, cu scopul de a învăța să gândim critic/corect despre psihologie și terapie (și un pic despre viață). Gândirea corectă vine din aplicarea metodei științifice, dar însoțită de un scepticism amiabil, după cum se practică prin universitățile de top, precum Stanford sau University College London.

Implicit, rolul blogului e de a proteja publicul larg de dezvoltare personală, self-help și psihoterapie bazate pe pseudoștiință și psihologie romantică, psihologie bolborosită sau de folclor. Suportul tehnic e asigurat de Sorin Abagiu, inginer IT.

În mare parte din timp mă îngrijesc de consultații individuale și ateliere de grup pe probleme de psihologie și dezvoltare personală la un cabinet din cartierul Cotroceni (București) ori prin videocall. Pentru detalii îmi poți scrie pe adresa din pagina contact. 

Leave a Reply