Despre MINE

De mai bine de zece ani ofer ajutor psihologic într-un sistem privat, discret, bazat pe recomandări. Am locuri puține în programul meu, deoarece mă preocupă calitatea, nu cantitatea. Nu înseamnă că nu poți încerca cu un email de intenție (vezi pagina contact). Cel mai sigur e prin rețeaua socială.

Pregătirea mea academică a fost în psihologie la Universitatea din București. După licența din 2001, am obținut, doi ani ani mai târziu, un master degree în psihodiagnostic și psihoterapie, apoi un doctorat în psihologie. Certificarea ca terapeut si dreptul de liberă practică (nivel autonom) le-am obținut în 2010, după mai mult de cinci ani și 1200 de ore lucrate în asociere cu cabinete particulare și organizații non-profit.

Despre blog pot scrie că l-am pornit prin februarie 2012 cu ajutorul unor oameni generoși. A trecut prin câteva transformări. Probabil și autorul. Am adunat aici, cu timpul, peste 1000 de articole. (Da, pe cuvânt și poți să le numeri). Multe dintre ele au fost ”periate” cu intenția de a face saltul într-o cărțulică. M-am opus acestei intenții. Rămâneți aici, la liber, le-am spus, pentru oricine dornic să răsfoiască paginile din blog liber de reclame.

Prin aceste articole caut să cresc nivelul de cultură psihologică, să stimulez gândirea critică (nu în sens negativ) și să feresc publicul larg de iluzii, pseudoștiință și psihologie de folclor. Am auzit că așa se poartă prin universități de top ca Stanford sau University College London. Blogul a devenit, treptat, cartea mea de vizită. Iar pentru unele persoane, spre uimirea mea, chiar o biblioterapie.