Despre mine

Experiența mea profesionala in consiliere, psihoterapie și educație se întinde pe mai mult de cincisprezece aniIn acest timp am colaborat cu diferite organizații și instituții ca psihoterapeut, psiholog clinician și lector.

Sub influența astrală a unui Saturn în sextil cu Venus pe casa a IX-a și a unui vis profetic cu arhetipuri, am continuat cu instruirea, stimulat fiind de un profesor, probabil cel mai priceput profesor de psihologie din această țară. Am descoperit cu surprindere o psihologie fermecătoare, de care m-am îndrăgostit iremediabil, cu numele de PSYCHOLOGICAL SCIENCE.

In februarie 2012, am creat acest blog cu scopul de a învăța să gândim corect (critic) despre psihologie și terapie, dar nu fără un bob de sare și ceva iuțeală (de minte, desigur). Gândirea corectă vine din aplicarea metodelor științei însoțită de un scepticism amiabil, după cum se practică prin universitățile de top. Implicit, rolul site-ului e de a proteja publicul larg de dezvoltarea personală, self-help și psihoterapia bazate pe pseudoștiință, psihologie anapoda, bolboroseală psihologică și psihologie de folclor. Suportul tehnic e asigurat de Sorin Abagiu, inginer IT.

În mare parte din timp mă îngrijesc de terapie și consultații pe probleme de psihologie și dezvoltare personală  la un cabinet din cartierul Cotroceni, București. Iar săptămânal derulez grupuri/cursuri practice cu oameni aleși pe sprânceană. Pentru detalii despre serviciile mele, îmi poți scrie la adresa din pagina contact.

Leave a Reply