Despre MINE

Nu-mi prea place să mă dezvălui. N-ar fi tocmai potrivit unui terapeut care prin natura profesiei lucrează pentru binele psihologic al oamenilor. Un terapeut bun se ferește să-i ocupe omului timpul cu ventilări și dezvăluiri personale. Mai mult tace și ascultă cu a treia ureche (dacă are) și eventual pune întrebări meșteșugite. M-am obișnuit, astfel, să dezvălui mai puține despre mine și doar dacă îmi trage altul cu cleștele dintele, pardon, vorbele din gură.

Am studiat psihologie și mi-am luat doctoratul la Universitatea din București. Am o specializare în psihodiagnostic și psihoterapie și sunt psiholog independent. Lucrez într-o manieră privată și bazată pe recomandări. Am o experiență de peste zece ani cu mai mult de cinci mii de ore de lucru one-to-one. Despre abordarea mea poți afla aici. Dacă simți nevoia unei consultații, mă poți contacta la adresa din pagina contact. Îți voi răspunde cât pot de repede.

Blogul meu, pornit în februarie 2012, a crescut cu sprijinul unor oameni generoși și acum cuprinde peste o mie de articole. Scopul acestuia este de a crește nivelul de cultură psihologică și de a proteja publicul de pseudoștiință și mituri de psihologie populară. Acesta a devenit o parte importantă a identității mele profesionale, oferind o resursă valoroasă pentru cei interesați de dezvoltare personală și psihoterapie, psihologie științifică și gândire critică.

Seramis S.