Pregătirea mea academică a fost în psihologie la Universitatea din București. După licența din 2001, am obținut, doi ani ani mai târziu, un master degree în psihodiagnostic și psihoterapie, iar ulterior, la distanță de nouă ani, doctoratul în psihologie. Certificarea ca terapeut si dreptul de liberă practică (nivel autonom) le-am obținut în 2010, după mai mult de cinci ani și 1200 de ore lucrate în asociere cu cabinete particulare și organizații non-profit.
Experiența mea profesională în psihologie și îndeosebi psihoterapie se întinde pe mai mult de 15 ani și vine din asocieri și colaborări cu câteva ONG-uri, cu agenția anti-drog, un club de tenis, o școală de formare în psihoterapie și psihologie clinică și un cabinet de profil dar și două universități la momente de timp diferite.
În prezent ofer consultații de psihologie orientate pe o problematică diversă și doar cu adulți cu vârste mai mari de 20 ani. Onorariul meu nu apare aici, deoarece nu e fix, ci variază în funcție de etatea și statusul social al beneficiarului dar și de unele afinități ale mele. De obicei lucrez pe bază de recomandări. Dar, cine are nevoie de mai multe detalii îmi poate scrie un email la adresa din pagina contact.
Despre blog pot scrie că l-am pornit prin februarie 2012 cu ajutorul unor oameni generoși. A trecut prin câteva transformări. Probabil și autorul. Am adunat aici, cu timpul, peste 1000 de articole. Multe dintre ele au fost ”periate” cu intenția de a face saltul într-o cărțulică. M-am opus acestei intenții. Rămâneți aici, la liber, le-am spus, pentru oricine dornic să răsfoiască paginile din blog liber de reclame.
Prin aceste articole caut să cresc nivelul de cultură psihologică, să stimulez gândirea critică (nu în sens negativ) și să protejez publicul larg de psihologia populară și pseudoștiința psihologică. Am auzit că așa se poartă prin universități de top ca Stanford sau University College London. Blogul a devenit treptat cartea mea de vizită, iar pentru unele persoane, spre surprinderea mea, e chiar o biblioterapie.