adevărurile alternative ale lui Donald Trump

Revin curând cu profilul psihologic al lui Donald Trump. E de la sine înțeles că merită toată atenția acest individ narcisic. Viitorul vine cu surprize, deoarece Mr. Trump crede în ”adevăruri sau fapte alternative”. O mică parte din viitor a sosit deja, iar o surpriză (un fel de a spune) e că dumnealui nu crede în fenomenul încălzirii globale. Datele climatologice ne arată cu certitudine că acest fenomen există, dar nu e suficient. Crede în adevărul alternativ al unei exagerări. Prin urmare, a tăiat fondurile alocate agențiilor de mediu și de cercetare. Ele vor fi reinvestite în industriile poluante unde vor fi create noi locuri de muncă pentru cetățenii americani, scăzând, astfel, rata șomajului.

O altă surpriză e și tăierea fondurilor federale pentru ONG-uri care oferă planificare familială și care asistă și consiliază femeile care caută avortul. Oricum, legea US interzicea deja ca banii publici să fie alocați serviciilor medicale de avort. Straniu? În USA, da. E un președinte pro-viață. Iată un adevăr alternativ… la cel precedent, probabil pro-moartea copiilor?! Corect, da, încurajează, astfel, folosirea metodelor contraceptive.

Programul asigurărilor de sănătate pentru oamenii defavorizați sau săraci, numit Obama-Care, a fost anulat. N-ai vrea să știi cât e costul unei consultații medicale (la medicul lor de familie) de doar 15 minute și care, de regulă, e acoperit de asigurarea medicală. Însă, nu toți cetățenii își permit asigurări. Nu-i bai, căci un ”adevăr alternativ” ne arată că toți americanii muncitori vor avea ce munci încât să-și permită câte vizite medicale vor dori.

Drepturile pentru minoritățile sexuale sunt puse la îndoială, iar cât despre o familie cu parteneri de același sex, that s all, folks!. Adevărul alternativ, by default, mai precis, rămâne familia tradițională, după cum susține și Liviu al nostru, care, abia și-a revenit din prosternație, după ce a servit cina (undeva) în preajma acestui mare om. Am menționat doar câteva. Te asigur profetic că mai urmează. Dar să ne reamintim ce afirma un mare om, cu adevărat mare, Marcus Aurelius:

”Everything we hear is an opinion, not a fact. Everything we see is a perspective, not the truth.”