consilier astrolog sau meseria viitorului

Fabulos!!! Am ochii cat cepele gata sa-mi sara in ecran si nu-mi vine sa cred ceea ce vad, vorba aia, cu ochisorii mei (unii ar zice de melc cotobelc). Sa fie o gluma? D-zeule, care nu existi, cum e posibil ca astrologia sa fie meserie acreditata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor?! Care adulti, mai? Poate copii, deoarece numai copiii (sau adultii cu minti infantile) ar putea crede ca stelele si constelatiile pot influenta personalitatea si drumul in viata al unui om.

Daca nu ma crezi, iata codul din marele COR si autorizatia data de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

cod COR 516101 – Autorizatie ANC nr.40 /7082/ 09.07.2013 (sursa: http://www.raminfo.ro/cursuri-raminfo/astrolog/)

Asadar, daca iti doresti o cariera in consiliere astrologica, poti parcurge un curs acreditat conform standardelor profesionale in domeniul astrelor si stelelor verzi din jurul scalpului. Pe acelasi sit unde se ofera aceasta minunatie de calificare profesionala, apar recomandari pentru ateliere de lucru cu ingerii, deoarece arhanghelii sunt pentru nivelul avansati.

Iar ca prostia sa intrece orice masura, poate vrei sa afli ce poti face cu aceasta calificare profesionala? Nu mare lucru, zic eu, citez:

Cu ajutorul cunoștintelor asimilate și a certificării obținute, îți poți deschide propriul cabinet de consultanță (consiliere) astrologică sau îți poți obține un job în massmedia, în compartimentele de selecție și recrutare de personal, în cabinete de orientare profesională, în centre de formare profesională și în unități de învățamânt.”

Mai citeste, te rog, o data. Multumesc. Daca esti un proaspat psiholog/psihologa si iti cauti de munca, ai incurcat-o! Vei concura cu astrologii (unii psihologi acreditati la CPR). In mod nedrept, ei au un avantaj din start si anume: astrele si constelatiile sunt de partea lor.

Iti marturisesc ca, nu mai rezist psihic, mi-a intrat Marte pe orbita nervului optic si face cuadratura cu Mercurul din termometru. Imi scuip in san si iau o piatra in gura, nu doar aspirina, caci mi-a crescut temperatura. Nu e lucru curat aici. Piei, drace!