stock market

Este sexul o marfa pretioasa? Ce intrebare inocenta. Sexul poate fi conceput ca un serviciu ori un favor pe care femeile il fac barbatilor. Ce calitate au in comun acesti barbati (norocosi)? Generozitatea. Femeile ofera favoruri sexuale unor barbati dispusi sa plateasca. Dupa cum stii, nu mereu si nu intotdeauna.

Vrei sa-ti soptesc un secret? Angajamentul poate fi o forma de plata pe termen lung, un fel de inchiriere de sex. Pfui, ce-am zis! Mi-a scapat.

Cum ziceam? Barbati care au disponibilitatea de a plati (sunt generosi) sau care sunt dispusi sa investeasca au sanse mai mari ca sa obtina sex. Ca sa poata face plati, ei trebuie sa… ? In alte cuvinte, ca un barbat sa-si manifeste generozitatea, el ar trebui sa… ? Sa aibe din ce! Bravo! Adica are nevoie de resurse (sociale, emotionale, materiale). Sa continuam.. Vin, ele, din cer? Cum te rogi tu, cu incredere, pica ele din cer? Nu, de cele mai multe ori (mai poti spera!).

Ca sa aibe resurse, el ar trebui sa munceasca sau, cel putin, sa para ca promite in acest sens. Exista un infinit de resurse? Nu. Resursele sunt limitate. Asa ca, masculii speciei umane se angajeaza in competitie si, uneori, in conflict. Pentru ce? Care e miza ultima? Favoruri sexuale (si reproducerea).