la chindie

Mâine, 15 iulie, are loc în parcul IOR un eveniment deosebit care durează trei ore. Se va derula seara, începând cu orele şase, ca să poţi intra în contact direct cu vibraţiile… oferite de populaţia de ţânţari aflată în căutarea “abundenţei”. E un eveniment gratuit, spre beneficiul ţânţărimii din Titan, pus la cale de o Super-Tanti, pare-mi-se în rol de mediator pro bono a legăturii de sânge între homo sapiens şi familia culicidae.

Evenimentul ne oferă şansa de a experimenta „abundenţa”, deoarece toate fiinţele (chiar şi retardaţii/paraplegicii?) au „abilitatea” de a atrage în viaţa lor ceea ce îşi doresc. Putem înţelege de aici că miile de nepalezi au atras catastrofa naturală? Nu s-au acordat la frecventa „abundenţă”, nimerind-o pe cea a „dezastrului”?

Răspunsurile la întrebări existenţiale precum „de ce vecinul şi-a făcut atelier de tâmplărie în dormitor?” sau „de ce oamenii „cinstiţi”, mari în „stat” degeaba, fură şi se jură că nu fură?” vor fi aflate la evenimentul cu pricina. Suntem asiguraţi că toate răspunsurilor vor fi descoperite. Din spirit de solidaritate (cu ţânţarii) suntem încurajaţi să venim cu toţi ţânţarii, ptiu, prietenii.

Super-Tanti, conform CV-ului, e expertă în terapii cu energii (cu îngeri n-are), master Reiki şi deţine titlul “academic” de „Wonder Woman” în şamanism. Spre uimirea mea, are licenţă la UB în matematici şi computer science şi una la ASE în finanţe bănci. O vreme a predat computer science, apoi a luat-o razna practicând Reiki şi alte prostii.

E limpede, încă o dată, că studiile superioare sunt precum cântatul la fluierul piciorului contra înclinaţiei naturale către gândirea magică (la graniţa cu delirul şi halucinaţia si, cateodata, dincolo).

https://www.facebook.com/pages/EDEN-Center/127477760681506