Atingere (cuantica) pentru un date

Te intereseaza sa ai un date? O intalnire cu tipul acela chipes? Dar sa-mi degresez introducerea si sa-ti limpezesc urmatoarea idee:

Daca atingi usor un barbat, pe brat, va crede ca esti interesata sexual de el.

Oricum creierul unui mascul din specia umana e biasat spre copulatie. Asa ca, daca, pe langa gentila atingere (ei, unde?!), adaugi un zambet, aproape sigur, iti va cere o intalnire.

Ea te-a atins pe brat. Din greseala? Sau, ca semn de incredere? Of, nu, nu era legat de sex.Tu, din nefericire, l-ai interpretat ca fiind un semnal sexual. Dar am o veste buna si pentru tine. Daca chiar te intereseaza, poti incerca urmatorul tertip.

Aproape fiind de ea, o zana excitanta, poti executa, cu inocenta, un spagat, pardon, o atingere usoara a bratului ei, si cere, cu incredere, numarul de telefon. Ai mari sanse sa-l primesti. Barbatilor francezi le-a iesit acest truc. Pe strada.

Oh! Mi-am amintit. Ce noroc! Vraja n-ar mai fi avut efect, daca… Incearca sa nu zambesti. Cel mult, schiteaza un suras. Se pare ca femeile apreciaza mai putin, cel putin la inceput, barbatii fericiti! Incearca o expresie de mandrie sau, chiar, rusine. Cum, nu te-au invatat la cursurile de inteligenta emotionala prin NLP?!

Desigur, printre alte optiuni, promitatoare de multi urmasi, mai avem: o atingere pe bratul eteric cu ajutorul campului cuantic sau o asteptare prelungita cu rezultate incerte (sau desarte) ca ea/el sa ia initiativa, ca urmare a interventiei factorului karmic. Daca acestea nu dau rezultate, poti incerca dimineata, imediat dupa igiena orala (hait, am zis, orala!) o vizualizare pe ecran mental in stanga sus, urmand ca legea atractiei sa actioneze pentru a-ti implini dorinta. Despre ce dorinta era vorba?