cum să-ți dezvolți mintea conspirativă

Presupun că ești la curent cu rezultatele la aceste alegeri parlamentare. S-a înroșit harta, ai observat?

Mașinăria electorală pesedistă și-a făcut extraordinar de bine treaba. Televiziunile mașinăriei s-au descurcat excelent la influențarea opiniei publice. Bine, dacă vrei tu, zicem ”manipulare”. Ei, influențare ori manipulare seamănă. Iar într-o campanie electorală sunt confundate de toată lumea. Hai să nu fim mai catolici decât Papa.

Oameni de bună credință au urmărit cu atenție și au analizat dovezile televizate despre cum guvernarea Cioloș era manevrată din umbră de marele om de afaceri Soros și despre cum guvernul tehnocrat a acționat în detrimentul cetățeanului. Într-adevăr, deoarece interesul lor era să vândă țara, cât a mai rămas din ea, corporațiilor străine și probabil unor grupuri de interese oculte. Suntem norocoși, cred eu, că avem o așa televiziune cu jurnaliști profesioniști și dedicați unei munci de excepție.

Nu mă pricep, dar presupun că va fi ”misiune imposibilă” pentru noul guvern să lichideze tentaculele caracatiței mafiote condusă de Soros și acoliții săi. De aceea, în fruntea acestui nou guvern avem nevoie de un bărbat hotărât. Cred că acest bărbat nu poate fi altul decât actualul președinte PSD. Cu siguranță poate primi derogare de la regula cum că un infractor (conform cu Codul Penal) nu poate fi premier. Până la urmă, comiterea infracțiunii de fraudă electorală s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Ba mai mult, a fost justificată. Trebuia ca cineva să fie sacrificat în tentativa de a salva poporul și țara de tirania băsesciană. Dumnealui s-a oferit voluntar pentru acest sacrificiu. Da, cu riscul de a-și pierde libertatea.

Și când vezi că sunt unii nerecunoscători care îl numesc ”infractor”, după Codul Penal. Tot aceștia îi numesc pe alți deputați și senatori (majoritatea PSD), proaspăt aleși, ”infractori”, invocând cu răutate gratuită același cod penal. Dar noi suntem oameni și, într-un final, cine dictează legile și, mai precis, Codul Penal? Noi, oamenii.

Reverențele mele!