Homeoemotional (reclama gratuita)

Cum poti rade cu gura pana la urechi fara sa apelezi la filme de comedie sau bancuri? Nu e o ghicitoare. Te asigur, ilustrul meu cititor (si ilustra mea cititoare), ca daca te plimbi cu ochii deschisi pe strada (mindful, adica), vei intalni situatii sau momente comice (depinde de observator).

Spre exemplu, un panou instalat la metrou Eroilor ne aminteste de un supliment alimentar homeopat care ne regleaza starile emotionale la pretul de numai 99 lei cu tot cu TVA!

« Asigura protectie impotriva stresului oxidativ si infomational »

« Actiune si efecte: Informatiile homeogene intervin in perceptia emotionala si trairile afective echilibrand impactul psihosomatic al acestora asupra organismului. »

Poate vrei sa stii ce contine?

« Compozitie: ulei din samburi de struguri cu informatii nonlineare specifice echilibrului emotional – afectiv »

N-am sa inteleg in veci, de ce astfel de suplimente nu regleaza deficitele de materie cenusie la nivelul lobilor frontali. Oare n-au reusit savantii in homeopatie sa genereze informatii nonlineare specifice unei gandiri inteligente? Ah, ba da, imi sopteste Michiduta, doar ca nu pentru milioanele de consumatori beneficiari ai unei educatii de proasta calitate. Pentru cine, dragul meu? Am inteles. Medicii homeopati genereaza informatiile lineare pentru bunastarea dumnealor. (cateodata, port dialoguri cu draci impielitati; hihi!)

„A sucker is born in every minute” declara un “prieten” raposat, P. T. Barnum (exista un efect psihologic cu numele sau – precizare pentru amatori de horoscoape). Intr-adevar, iar multi dintre acestia, vor investi probabil in acest supliment homeopat bogat, se pare, in informatii homeogene… precum mos Ene cand trece pe la gene.

Daca iti doresti o portie de ras, poti accesa acest sit; un sit, chipurile, medical! Daca asta e medicina promovata in Romania, prefer o relocare in cealalta galaxie (nu, nu galaxia Ponta).