gura nu e pentru sex oral

Gura e pentru mâncat, nu pentru sex oral, ne învață măreția sa președintele Ugandei. Tot dânsul ne-a avertizat în 2014, după ce a interzis prin lege homosexualitatea, că dacă pui gura acolo, iei viermi care ajung la stomac. Yoweri Museveni, pe numele său, e celebru în lume pentru declarațiile sale halucinante. Gura-i vorbește fără prezența dumnealui, dar asta nu-l împiedică să fie președinte, dar și șef de guvern. Uganda e un stat african unde corupția se află la ea acasă (pe locul 151 din 180).

Întorcându-mă în România, aflu că Olivia Steer, înfocata promotoare a campaniei anti-vaccinare cu care a salvat mii de copii de boala autismului, a fost premiată pentru rolul activ  în sănătatea oamenilor. La gala de premiere au participat doi oficiali de rang înalt din ministerul sănătății. Evident că a avut un rol activ pentru care merită un premiu girat de minister. Doar cu gura dumneaei a convins sute de părinți să nu-și vaccineze copiii. Avem, astfel, cea mai gravă epidemie de rujeolă și cea mai scăzută rată de vaccinare din Europa.

Nu întâmplător doamna prim-ministru se descurcă cu succes în guvernarea țării. Rezistă de patru luni. Se pare că e ”privelegiată”, pe bază de vibrații înalte, deoarece are un nou consilier pe educație și sănătate. Doamna consilier, nu doar că e sexi, dar are și o carte în care ne învață despre secretele noastre. Susține că e coach, trainer în spiritualitate, dezvoltare personală și spirit liber. În căutările dânsei a participat la cursuri de Theta Healing, Respiraţia inimii, Shamanism, Respiraţie holotropică, Reiki, Meditaţia prin rugăciune şi altele de acest fel. Scrie cărți și arată sexi, face meditație și șamanism, carevasăzică, demonstrează toate calitățile necesare pentru postul de consilier al prim-ministrului pe probleme de educație și sănătate. 

Șeful PSD, zis Daddy, vrea miting de un milion de oameni, e musai să iasă milionul, pentru susținerea familiei tradiționale, să fie doar bărbatul și femeia, după cum i-a lăsat Dumnezeu. Adică în pielea goală scormonind după rădăcini și fructe? CTP-ul crede că toți aceia care vor ieși la acest miting sunt, probabil, handicapați mintal și au nevoie de grija noastră. Cum altfel?

Este că ți s-au sucit mințile precum contorsioniștii de la circ? Încă nu? Te-ai desensibilizat, așa-i? Mă întrebi de ce scriu pe un blog de psihologie despre așa ceva? Nu întrevezi nicio legătură cu gânditul sănătos?

Sănătos, evident, că nu noaptea minții ne-a civilizat. Nu gândirea îngustă, limitată și dogmatică ne-a ajutat să prosperăm ca civilizație. Dar ea există și înflorește în capetele unora dintre noi. Din nefericire refuză să rămână înlăuntrul acestor capete. Scapă pe gură prin vorbe, urmând și faptele, că la dânșii nu avem nicio distanță între vorbe și fapte, și produce pagube sociale.