Facebook user

Pot paria suma de 10 000 de euro contra a 100 euro ca tu (cititorul) esti posesoarea unui cont pe facebook. Estimez in acest fel (de gambler) masura increderii subiective in sansele de reusita ale pariului meu.Iti ofer acea suma, daca n-am nimerit-o, iar tu imi oferi doar 100 euro, daca te-am “citit”. In termeni probabilistici (avand o minte agera ca urmare a unor neuroni bine antrenati cu neurobicsuri), imi ofer 100 la 1 sanse ca sa te nimeresc, adica tu sa detii un cont de facebook  are o probabilitate (subiectiva) de 99 %!

Cartea fetelor (Facebook) are beneficiile ei, ne-fiind doar un spatiu virtual in care sunt plasate fotografii cu prieteni si membrii familiei (mici si mari, cu si fara coada) si opinii mustind de intelepciune. Spre exemplu, te poate ajuta la mentinerea si cresterea capitalului social, mai ales, daca esti plecat pe alte meleaguri . Ajuta la gasirea unor locuri de munca sau iti ofera diverse oportunitati, cum ar fi o aventura romantica finalizata cu doi copii peste doi ani sau inchirierea de spatiu pentru activitati terapeutice promiscue, ca de exemplu, liftarea sarpelui kundalini din zona sexualitatii spre cea a compasiunii.  

Conform unor cercetari (publicate in 2007), se pare ca utilizatorii de facebook au niveluri inalte de capital social, care se traduce in oportunitati si locuri de munca. Mai mult, contribuie la sentimentul de bine (subiectiv), indeosebi, al utilizatorilor care experimenteaza o stima de sine scazuta sau o viata mai putin satisfacatoare.

Daca ai acceptat pariul, caz in care in care am banuiala (avand o inteligenta perversa) ca, tocmai ce ti-ai sters contul de facebook, fiind sigur ca nu ai deficienta mintala, astept un mesaj privat de la tine ca sa-ti comunic contul (bancar). Prefer pe facebook.  

(Intrebare pentru “matematicieni”: daca as fi pariat 100 de mii contra a 100 euro, ce probabilitate subiectiva poate fi calculata?; recomand a se efectua calculul cu ajna chakra complet deschisa)