Cursul ACT/RFT (online)

Cursul meu ACT-RFT va relua topici celebre din modelul psihologic al antrenamentului prin acceptare și angajament (see acceptance and commitment therapy). Pe durata a zece săptămâni vom avea grijă de următoarele:

(1) să stai cu Mintea în prezent, să te eliberezi de tipare mentale nesănătoase care nu-ți servesc scopurilor tale.

(2) să lucrezi cu alți oameni care au nevoie de îndrumare psihologică de calitate. Or calitatea înseamnă nu doar empatie și căldură sufletească (acestea fac fundația), ci și metodologie bazată pe dovezi empirice validate științific (dacă asta contează pentru tine). ACT are la bază RFT (relational frames theory), o teorie psiholingvistică solid susținută experimental.

E un curs ce îți oferă o abordare structurată și orientată pe cultivarea unor abilități psihologice, strategii și acțiuni în serviciul unei vieți înfloritoare.

Disclaimer: Acesta e un curs ce nu oferă certificate cu credite/puncte de la colegiul psihologilor. Nu e nici curs de atestare de vreun fel. E un curs privat de unde vei obține un certificat de finalizare din partea sus-semnatului (cu condiția să participi activ la 80% din ore). Certificatul are recunoaștere limitată la o comunitate a meseriașilor care suferă de toleranță zero la industria și ierarhia de formare profesională).

Start: după 16 aprilie, 2023.

Pentru detalii și înscrieri mă poți contacta la adresa de email din pagina contact. Nu uita să precizezi numele complet, ocupația, vârsta și nivelul de educație. Îți mulțumesc anticipat pentru interesul tău.