the valued living

Cursul ACT e in derulare. Cativa oameni curajosi, care mă investesc cu incredere (multumesc!), continua sa participe la sesiunile ACT in pofida disciplinei pe care o solicit din niște capricii fasciste legate de nivelul bunăstării psihologice.

Desi are suport corporal, in baza principiului embodied mind, ACT e un antrenament psihologic. Ca sa nu raman in zona obscurantismului atât de indragita de fanii terapiilor voodoo, iti precizez ca apelez: la instrumente cognitive destinate modificarii perspectivei, dar si distincției dintre iluzii si realitate, la atentie flexibila (mindfulness), la tehnici de autocontrol si corporale si la practici pentru acasa (behavioral assignments).

Sper că toate astea luate impreuna să faciliteze celor prezenți o relație cu propria Minte in așa fel incât să se descurce optim cu stresurile zilnice si să trăiască cu vitalitate/entuziasm o viață valoroasă.

In cazul in care iti trece prin minte sa te inscrii, in urma prezentului text cu publicitate absconsă, te anunț că nu mai exista locuri libere. Dar, daca ești foarte motivată, imi vei scrie si cine știe, un pic si cu ajutorul unei rugăciuni sau unui descântec, vei obține un loc. Dacă nu, vei avea unul rezervat la grupul pe care il organizez din luna aprilie.