Despre mine

Experiența mea profesionala in consiliere, psihoterapie și educație se întinde pe mai mult de cincisprezece ani. In acest timp am colaborat cu diferite organizații și instituții ca psihoterapeut, psiholog clinician și lector.

Pregătirea academică de la licență până la doctorat s-a derulat la Universitatea din București. Am absolvit psihologia în 2001, am urmat apoi un master în psihodiagnostic și psihoterapie și am încheiat din hărnicie peste nouă ani cu un doctorat. Ulterior, sub influența astrală a unui Saturn în sextil cu Venus pe casa a IX-a și a unui vis profetic cu arhetipuri, am continuat cu reinstruirea, stimulat fiind de un profesor căruia îi rămân profund recunoscător.

Am descoperit cu uimire o altă psihologie, o creatură fermecătoare, de care m-am îndrăgostit iremediabil, cu numele de PSYCHOLOGICAL SCIENCE. Această creatură fermecată mi-a oferit șansa de a mă trezi din unele iluzii, precum cea cu astrologia; o alta, îndrăgită de mulți oameni, e că avem un suflet călător și veșnic.

In februarie 2012, am creat acest blog cu scopul de a învăța să gândim corect (critic) despre psihologie și terapie, dar nu fără un bob de sare și ceva iuțeală (de minte, desigur). Gândirea corectă vine din aplicarea metodelor științei însoțită de un scepticism amiabil, după cum se practică prin universitățile de top. Implicit, rolul site-ului e de a proteja publicul larg de dezvoltarea personală, self-help și psihoterapia bazate pe pseudoștiință, psihologie anapoda, bolboroseală psihologică și psihologie de folclor. Suportul tehnic e asigurat de Sorin Abagiu, inginer IT, psiholog și psihoterapeut.

În cea mai mare parte a timpului mă îngrijesc de psihoterapie și consultații pe probleme de psihologie și dezvoltare personală  la un cabinet privat din cartierul Cotroceni, București. Alteori, organizez grupuri/cursuri practice. Pentru detalii despre serviciile mele, îmi poți scrie la adresa din pagina contact.

Leave a Reply