unde inima de soarece poate deveni inima de leu

Virusul DOX! a infestat paginile facebook. Atentie, daca esti utilizator FB sau de smartphone, ma tem orice tentativa de imunizare la DOX! va esua.

Sfatul meu e sa nu accesezi saitul pentru ca vei intalni gazda virusului, un tip retras din viata academica pe motive de sanatate. N-ar fi fost, se pare, dispus pentru criogenie, desi se gandeste la moarte in fiecare zi. Tocmai de aceea are afinitati pentru Departamentul de Psihologie de la Stanford University. Numai Dzeu stie ce vrea sa insemne asta.

Eu te avertizez ca orice om cumsecade. Exista riscul contaminarii la nivelul analizatorului gustativ cu raspandire pe intreaga scoarta cerebrala, un pic prin hipocamp si de-a lungul nervului vag, dar si prin reteaua ta sociala. Pana la urma populatia tanara din aceasta tara va suferi de simptomele unei vieti mai bune. In Danemarca sau Suedia? Nu. Aici in Romania. Doar ca viata lunga si fericita nu are de-a face cu placerea si beatitudinea, desi nu le exclude. Mai degraba, cu scopurile. Cel putin asa promite virusul DOX! pe care te conjur sa-l eviti:

dulce-amar.ro

E boala grea. Se mai cheama prin unele cercuri “flourishing”.