transferul de constiinta

Am ramas siderat! Aseara am aflat ca premierul V. P. a trimis o scrisoare Universitatii Bucuresti prin care renunta la titlul de doctor in Drept. Siderat eram, nu pentru ca a renuntat la titlu,ci pentru ca a luat aceasta decizie cu intarziere de doi ani pe un alt motiv decat plagiatul demonstrat. Motivul a fost unul politic, de imagine.

Urmand aceiasi linie de gandire, din cate am inteles (pe surse), V.P. a trimis o scrisoare si la Disneyland prin care anunta ca renunta la calitatea de Mickey Mouse. (v. timesnewroman.ro)

Premierul nostru incearca, se pare, un rebranding personal. Din pacate pentru el, nu a trecut examenul la teoria mintii de nivelul cocosului. Sa facem nitica gimnastica neurala prin transferul temporar al constiintei in creierul dumnealui.

Eu, premierul acestei tari, stiu ca am plagiat 8o de pagini in teza de doctorat. Cred ca tu stii ca eu am plagiat, deoarece exista dovezi irefutabile. Daca asa stau lucrurile, iar eu renunt la titlul de Dr. din motive politice (nu cele adevarate), tu vei crede despre mine ca eu cred despre tine ca esti un mare prost?!.. Sunt eu un tip vanitos sau fariseu, poate ambele?

Quod erat demonstrandum.