Ratoiul Donald (coming soon)

Intr-un eveniment unic si de exceptie, ca mai toate evenimentele cu “celebritati” din Romania, vom avea ocazia de a-l cunoaste in viu pe omul care, de-a lungul a trei mii de pagini, a conversat cu Dumnezeu. Aceasta ocazie nu trebuie ratata, deoarece dansul ne va revela o serie de mesaje esentiale care schimba lumea. Unul dintre acestea, spre exemplu, ne informeaza ca “suntem creatorii propriei realitati”. Probabil, in masura in care ne creeam propriile excremente. (this is deep! :)))

Daca iti doresti sa afli mai multe (nu despre excremente), te poti inscrie la eveniment, platind suma minima de 449 lei pentru biletul silver ce-ti ofera ocazia unei seri si o zi exceptionale cu povesti de adormit copii (unii cu CI) in compania neasemuita a lui Neal Donald Walsch. Daca vrei sa te simti VIP si sa ai parte de un pranz sofisticat si unele fotografii pentru reamintire, cand te sclerozezi, trebuie sa achiti suma de 1129 lei, reprezentand un bilet VIP.

Eu l-as cumpara urgent pe acesta, pentru ca include poze. Ma gandesc ca, atunci cand voi fi un batranel senil, ma voi holba la poze si voi face exercitii de memorie, incercand sa-mi reamintesc pe ce anume am cheltuit aproximativ un salariu mediu din acele vremuri. Nu cred ca-mi voi reaminti ceva, deoarece nu e nimic de care sa-mi amintesc.

Evenimentul, ceva cu trimitere la succes si stare de bine (pentru buzunarele lor), va avea loc spre finele lunii mai. Nu uita sa te grabesti, deoarece locurile sunt, bineinteles, limitate. Si, te rog, aminteste-ti de tinuta eleganta obligatorie.