Fereastra de oportunitate

 

Datorita unei selectii riguroase in functie de date obiective, cum ar fi orele petrecute la TV, greutatea, culoarea ochilor, waist-hip ratio si gradul de intelegere a metodei stiintifice, am hotarat in urma consultarilor unei comisii cu ingeri si arhangheli, admiterea la grupul ABC a doua persoane. (http://www.sasseramis.ro/despre-o-viata-sanatoasa-si-inteligenta-anunt)

In prezent dintre cele trei locuri libere au fost ocupate doua. Un calcul diferential si sofisticat ne arata ca mai exista un loc liber. Datorita interventiei unei zane bune mai deschid o pozitie. Un alt calcul sofisticat ne demonstreaza existenta a doua locuri/pozitii libere. Unul dintre ele ar putea fi al tau, daca imi scrii in urmatoarele sase zile sau pana cel tarziu duminica (20 apr.).

Dar nu e graba. In luna iunie/iulie te poti inscrie pentru grupul ABC din toamna ce va lua startul in prima saptamana din septembrie.

P.S. Reamintire: grupul ABC Mindfulness este un curs practic cu o metodologie proprie bazata pe “instrumente inteligente” (science-based), tehnica de postura si stretching (din practica hatha yoga) si tehnici de constientizare si meditatie pentru optimism, eficienta personala, autocontrol emotional si perseverenta.