universul îmi e complice

Îți mărturisesc… Universul îmi e complice. Locurile la ACT, a șaptea ediție, sunt 110% ocupate. Mă aflu în strania situație de a-mi găsi un loc pe tavan. Îmi va fi dificil la început, dar am încredere că mă descurc. Voi avea prilejul de a vedea lumea cu susu-n jos. Cine știe ce revelații îmi va trezi noua perspectivă.

Nu sufăr repetiția. ACT la a șaptea ediție nu va semăna cu altele din trecut, deși multe topici vor rămâne. Plăcerea mea e că, de fiecare dată, aceleași topici pot fi abordate în feluri variate. Pentru mine e o provocare ca un același subiect să-l pot transpune în grup într-un alt mod. O roată poate avea mai multe întrebuințări. Chiar și dacă e de cașcaval? Cine schimbă contextul, schimbă funcția obiectului/conceptului. Mă dau isteț, vai!

Acest ACT (pronunțat ”act”) se va încheia pe la finele lunii ianuarie (2019). Din februarie, urmează a opta ediție. ACT poate deveni un proiect personal de creștere. Fără acțiune „aici și acum” privind la un viitor bine conturat, orice rămâne la voia întâmplării, toanelor și capriciilor. Spiritul vremurilor depinde de angajamentele unor grupuri de oameni. (Nu neapărat ele sunt bune sau corecte). Cine vrea să lucreze psihologic în grup pentru mai multă acțiune, dar nu impulsivă, ci deliberată, determinată și valoroasă, mă poate contacta la adresa din pagina contact.