spre compasiune / ACT din toamnă

Începând de azi, de ziua copilului, primesc solicitări de înscrieri la programul ACT cu debut în septembrie (2016). Va fi a patra ediție în care construiesc pe experiențele cu primele trei. Diferența va fi creată prin aceea că voi insista pe compasiune alături de diferența rezultată din dinamica unică a grupului.

Iți reamintesc nu e un curs obișnuit de dezvoltare personală sau de mindfulness. E un program de abilitare psihologică orientat preventiv și cu potențial terapeutic. Nu e un curs teoretic, ci eminamente practic. Conține intervenții psihologice și practici pentru acasă.

Locurile sunt limitate. Deoarece vom lucra corporal (nu doar psihologic), spațiul permite opt locuri (maxim nouă).

Nu seamănă cu cursurile din facultate sau cu cele de la sala de sport. Plata nu va fi suficientă ca să-ți asiguri locul în grup. De aceea, dar si din motive ce țin de metodologie, am grijă să lucrez cu oameni implicați și care pot respecta (sau încearcă) unele reguli, deoarece prin ele poți construi autocontrolul. Nu înseamnă că nu vom avea parte de spontaneitate și umor. Dincontră.

Dacă te interesează sau cunoști persoane interesate, vei lua legătura cu mine prin adresa de la pagina contact. Iți mulțumesc anticipat dacă dai acest anunț mai departe sau informezi o cunoștință de existența acestui curs.