prezenta si absenta (din propria viata)

Grupul ABC mindfulness va debuta in luna februarie si dureaza cinci luni (februarie – iunie) cu o sesiune pe saptamana. Inscrierile incep azi si se vor incheia la final de luna ianuarie. O alta sesiune de inscriere va avea loc in luna aprilie, urmand sa participi, daca te inscrii, la a doua jumatate de program. Plata se va face in sistem de abonament (4 sesiuni).

Daca esti interesat(a) de dezvoltare personala si well-being sau daca ai probleme cu stresul te poti inscrie la acest grup cu un email la adresa din pagina Contact si iti voi raspunde cat pot de repede.

Ceea ce trebuie sa stii inainte de a-mi scrie este ca programul ABC mindfulness (trademark Seramis S.) iti pune la dispozitie o serie de instrumente pentru autoreglare emotionala (functie executiva asociata cortexului prefrontal) si well-being, iar beneficiile pot fi urmatoarele:

 Reducerea stresului;

Ameliorarea anxietatii;

Cultivarea unui sentiment de bine (well-being );  

Cresterea in eficienta a raspunsului imunitar;

Cultivarea optimismului si formarea unei atitudini mentale pozitive.

Dezvoltarea tenacitatii si disciplinei.

ABC mindfulness este un program experimental creat de sus-semnatul (cu vibratii elevate, bineinteles) in baza unor studii stiintifice, pe care n-am sa le insir aici, despre  beneficiile practicii mindfulness asociate exercitiilor aerobice si yoga . Insa, daca esti o persoana cu apetenta pentru cercetarea stiintifica (si platita sa gandeasca critic? hihi!), imi poti scrie un email interesant si iti voi face o lista succinta cu trimiteri la studiile de specialitate din psihologia sanatatii & neurostiinta meditatiei.