noul ACT 2018-2019 (deschideri)

Am proiectat un nou curs (grup) ACT, a șaptea ediție, având în vedere următoarele scopuri:

  • Să rafineze gândirea inteligentă și luarea de decizii;
  • Să cultive disciplina și obiceiurile sănătoase;
  • Să faciliteze stabilirea de scopuri valoroase și realizarea lor.

Cursul e compus din patru module care sunt întinse pe șase luni. Întâlnirile durează două ore și au loc în fiecare seară de miercuri de la orele 19. Locația se află în cartierul Cotroceni foarte aproape de metrou Eroilor.

Nu e un curs clasic de dezvoltare personală. Nu seamănă nici cu unul de facultate/formare. Nu ofer un curs bazat pe interpretări psihologizante și aberante sau bazat pe sondarea de ”abisuri sufletești” cu ajutorul unor drăcovenii (vise, transe, cărți, anse, teste dubioase și altele). E un curs cu rădăcini în ȘTIINȚA PSIHOLOGICĂ și FILOSOFIA STOICĂ, fiind bazat pe problematizare, analogii și exemple, lecturi individuale și practică deliberată. 

Nu ofer certificate/diplome, deoarece prefer să colaborez cu puțini oameni,  dar care vor să învețe și să lucreze cu ei înșiși în mod profund și autentic. 

Cursul începe după 1 septembrie, însă, fiind perioadă de concedii, voi continua să primesc înscrieri și după această dată. Iar participarea va depinde de locurile disponibile în grup.

Pentru alte detalii, îmi poți scrie și voi reveni cu răspuns cel târziu a doua zi:

seramissascoadădemaimuțăpunctcom