noi deschideri la cursul ACT

Cursul ACT (a cincea ediție) continuă cu noi serii pe următoarele două luni. (din iulie urmează școala de vară la prețuri anti-sezon). Cursul se adresează publicului larg și e orientat spre creștere personală și well-being psi-hic et nunc. Conține ”suplimente de viteză” concentrate pe schimbare reală, fiindcă viața trece și tu te treci cu ea.

Întâlnirile de grup sunt săptămânale și durează zece ore. Pardon, două ore fix… și vei avea nevoie de pix și carnețel cât să dai din degețel când, ocazional, vei avea de luat notițe. E un curs care presupune o disciplină anală. Sunt obsedat de control și reguli în baza unei constipații prelungite cu hemoroizi din stadiul anal. (vezi teoria dezvoltării psihosexuale a lui Freud).

Dacă vrei să participi la o experiență inedită, care îmbină umoristic și creativ practica mindfulness și lucrul psihologic, mă poți contacta la cimitir. Doamne sfinte! Dacă te grăbești un pic, mă găsești la adresa: seramissas”coadă de capucin”gmail punct com. (sau adresa din pagina contact).