mindfulness & acceptance practice (inscrieri)

catsDaca vrei sa cresti psihologic si/sau sa-ti cultivi abilitati mindfulness*, s-ar putea ca programul MAP sa fie pentru tine. Daca ai o prietena (sau prieten) sau o cunostinta interesata, iti multumesc anticipat daca ii dai de veste. Imi exprim recunostinta vizavi de toti cei care, de-a lungul timpului, au recomandat acest curs (in varianta initiala) unor prieteni sau cunostinte dintre care unii au devenit studenti pe durata celor trei luni de program.

MAP sau Mindfulness & Acceptance Practice e un program de termen lung conceput de mine, in baza experientei de trei ani cu un curs numit “abc mindfulness”. Intr-o formula originala combin tehnici cognitive cu practica mindfulness, cu “suport” corporal, in scopul unei mai bune imunitati psihologice. Pentru mai multe detalii despre metodologie poti accesa acest link:

http://act-ro.ro/

Lucrez cu grupuri mici, de maxim 7 sau 8 persoane. Admiterea in programul MAP nu e de la sine inteleasa. Odata ce ai aplicat, nu inseamna automat ca esti admisa. Prefer sa lucrez cu persoane motivate si responsabile (sau care se straduiesc). Nu lucrez cu adolescenti, doar cu adulti cu varste peste 25 de ani. Dar, desigur, exista exceptii.

Programul va debuta, cel mai probabil, in data de 15 septembrie. O persoana interesata imi poate scrie un mesaj de intentie via email (vezi pagina contact) in care sa precizeze: numele complet, varsta, ocupatia si un motiv sau doua pentru care vrea sa participe.

*Abilitatile mindfulness: cand te extragi din tiparele mentale negative si raspunzi in mod inteligent fara a crea mai multa suferinta tie sau celor din jur.