grupul ACT, a șaptea ediție

Urmează ACT, la a șaptea ediție din septembrie/octombrie. Reamintesc, conceptul ACT a fost creat de mine în scopul creșterii bunăstării sociale prin schimbările pozitive aduse de fiecare persoană în viața personală și a celor dragi.

ACT nu e un curs clasic de dezvoltare personală, deși presupune creștere. Nu e nici grup de terapie, deși poate avea efecte terapeutice. Nu e un grup în care oamenii își descoperă ”sinele” mic ori mare (un concept confundat cu realitatea), unde își psihologizează experiențele vieții, atribuindu-le sensuri în baza unor teorii dubioase. Cursul ACT e alcătuit din topici și aplicații de psihologie științifică cu infuzii ușoare din știința creierului.

În grupul ACT, oamenii învață și cresc psihologic împreună indiferent de vârsta cronologică. Grupul reprezintă un bun prilej în care am grijă ca ei să descopere lucruri utile și practice dar nu în acel limbaj prolix sau ”de lemn” de facultate neaoșă, ci într-o formă digerabilă (dar nu trivială) din care nu vor lipsi umorul spontan, ludicul și creativitatea.

ACT e un curs orientat către oamenii care vor să afle și să aplice cunoștințe și principii psihologice ca să aducă schimbări pozitive în viețile lor și a celor dragi. Dacă tu dragă cititor sau cititoare ești unul dintre acești oameni, îmi poți scrie un email pentru detalii organizatorice (la adresa din pagina contact). Dacă ai alte priorități, am rugămintea să înaintezi acest mesaj către alte persoane. Îți mulțumesc anticipat.