diavolul stă ascuns în detalii (grupul AS continuă)

Grupul AS pentru limbaj asertiv continuă până la finele lunii iulie. În luna august punem pauză și reluăm, dar într-o nouă formulă, din septembrieÎntâlnirile sunt în fiecare miercuri seara și pentru cei mai ambițioși sâmbăta dimineața.

Am deschis lista pentru înscrieri. Te poți înscrie pentru grupul aflat în derulare unde am două locuri libere sau pentru grupul ce urmează din septembrie (acest an).     

Trebuie să știi că nu e un curs clasic (sau training) de comunicare asertivă. E un grup de lucru psihologic, probabil, unic în România, în care exersezi deliberat cu aserțiuni și interogații prin care (1) îți faci clare intenția, nevoia și solicitarea, (2) gândești psihologic și (3) cauți să ajungi la un compromis funcțional în funcție de circumstanțe specifice. În plan psihologic, vei învăța să-ți faci clare chiar ție propriile nevoi dintr-o interacțiune socială sau intimă, să te confrunți cu ziduri și demoni interiori și să răspunzi prin comportamente verbale alternative. Vei învăța să te descurci cu criticismul, acuzele recurente, morala inutilă și atitudinea de tutelare din partea altor oameni. Scopul final al acestui grup e să crești (și mai mult) în autonomie psihologică și să te afirmi în interacțiunile verbale fără a-ți neglija drepturile derivate din valori fundamentale și fără a încălca libertățile altor persoane.

Dacă crezi că îți e potrivit, îmi poți scrie pentru mai multe detalii la adresa din pagina contact. A doua zi, cel mai târziu, îți voi răspunde.