ACT, la a șaptea ediție, reîncepe din octombrie

Actualizare: Voi relua cursul ACT cel mai probabil din prima săptămână a lunii octombrie. Voi primi noi mesaje de înscriere până cel târziu sâmbăta 29 septembrie.

ACT e un curs pe termen lung, durează patru luni. Se desfășoară sistematic, o sesiune pe săptămână, cu excepția vacanței de iarnă.

Nu seamănă cu un curs/seminar de facultate și nu e un grup clasic de dezvoltare personală/psihoterapie. E altceva. Nu seamănă cu nimic din ceea ce se face în România în materie de cursuri. Spre exemplu, nu primești diplomă/certificat, deoarece mă interesează ”experiența” și nu cartoanele colorate ori hârtia numită curriculum vitae. Dar te asigur că experiența ACT îți va schimba radical viziunea asupra vieții (și morții), cu condiția să participi regulat. Sunt șanse bune, după cele patru luni, să devii aproape o altă persoană.

Dacă te interesează creșterea personală și informația de calitate din psihologie (cea științifică), acest grup poate fi pentru tine. Dar trebuie să te grăbești. Primul venit, primul servit, iar locurile în grup sunt limitate.