ABC(DAR) – publicitate

27 April 2013 | By Seramis Sas | Filed in: Psihologia sanatatii.

Sub umbrela proiectului meu “Intelligence” dedicat dezvoltarii de strategii si comportamente inteligente am conceput un curs, un fel de abecedar (cursul se cheama ABC) care va incepe in a doua parte a lunii mai. Este primul de acest fel dintr-o serie de mai multe ateliere/cursuri.

Cursul aplicativ ABC este alcatuit din 6 intalniri de 90 minute. Va avea o componenta educationala (dezvoltare personala), dar si una terapeutica si se adreseaza intr-o buna masura persoanelor curioase despre o viata psihologica sanatoasa, dar si celor cu dificultati emotionale/relationale. Iti voi preda o metoda simpla si eficienta (evidence-based) de auto-reglare emotionala (functie executiva in cortexul prefrontal) si comportamentala; un “abecedar” prin care iti poti face o viata (mai) usoara! Cele 6 sedinte sunt la promotie. Din toamna, pretul s-ar putea dubla.

De ce nu sustin acest curs in doua zile? Pentru ca nu sunt interesat sa-ti livrez doar o serie de cunostinte ori/si sa te simti “bine” o zi, doua, trei. Ma intereseaza o schimbare in comportamentul tau, daca alegi asta, si orice schimbare cere timp si exercitiu.

Asadar, daca te intereseaza o viata mai sanatoasa, mai echilibrata (fara excese) emotional si, cateodata, fericita, ma poti contacta pe email (sseramis[at]yahoo.com) pentru detalii si inscrieri;

Closure date: 5 mai (2013). Atentie! Am putine locuri libere (max. 10), date fiind limitele de spatiu. Pe principiul “primul sosit, primul servit” voi face selectia.

 


Comments are closed here.