24 de ore pentru flexibilitate, cheia unei vieți bune (înscrieri)

Deschid lista de înscrieri pentru un nou grup ACT 5 (fiind cu altul în lucru) orientat către creștere personală (cu potențial curativ). Se va desfășura joi seara și durează trei luni cu frecvența unei întâlniri (2h) pe săptămână. Startul va avea loc probabil pe 30 martie sau 6 aprilie .

Cât despre beneficii,  ne putem aștepta la creșterea în flexibilitate psihologică, dar și în vitalitate, calități care contribuie la o viață bună. Mai specific, vei învăța:

  • să iei distanță de și să accepți (nu e totuna cu resemnarea sau pasivitatea) gânduri, trăiri, dorințe și amintiri dificile sau supărătoare (mindfulness);
  • să-ți dezvolți autocontrolul;
  • să identifici ceea ce e prețios pentru tine și să aplici această cunoaștere în viața ta;
  • să formulezi scopuri semnificative într-un fel inteligent;
  • să-ți cultivi instanța de observator asupra proceselor mentale;
  • să-ți asumi acele acțiuni care contează pentru tine.

Metodologia e inspirată din modelul ACT (Acceptance & Commitment Therapy) și combină sistematic cunoștințe de specialitate, dar servite în porții ”digerabile” pe îndelete, din Psihologia Pozitivă, Psihologia Sănătății și Psihologia Cognitivă și Socială.

Te avertizez că există un pericol. Poate provoca creșteri în umor și creativitate. Iar lumea, cu amarul și dulcele ei, ar putea căpăta o notă (tragi)comică în cântecul existenței personale.

Probabil e (ne)potrivit intereselor tale. Am rugămintea să dai anunțul mai departe. Cine știe, cuiva s-ar putea să-i faci un bine. Detalii la adresa din pagina contact.

Acelor persoane, care, de-a lungul timpului, au dat mai departe vestea acestui curs, le spun MULȚUMESC.